0 امتیاز از 0 رای

صادرات سنگ ساختمانی به عراق و آنچه باید درباره آن بدانید

صادرات سنگ ساختمانی به عراق
296
1629
12 اسفند 1400
نویسنده مطلب: مدیر

یکی از کارخانه‌های سنگبری که قدمت طولانی در بحث صادرات سنگ ساختمانی به عراق دارد، سنگبری آتاسنگ می‌باشد. کشور ما با دارا بودن معادن سنگ زیاد و استخراج و فرآوری با کیفیت سنگ‌های ساختمانی، به قطب اصلی در صادرات سنگ تبدیل شده است. در این سال ها وقتی اسم صادرات سنگ ساختمانی به گوش ما […]

توضیحات

یکی از کارخانه‌های سنگبری که قدمت طولانی در بحث صادرات سنگ ساختمانی به عراق دارد، سنگبری آتاسنگ می‌باشد. کشور ما با دارا بودن معادن سنگ زیاد و استخراج و فرآوری با کیفیت سنگ‌های ساختمانی، به قطب اصلی در صادرات سنگ تبدیل شده است. در این سال ها وقتی اسم صادرات سنگ ساختمانی به گوش ما می‌خورد ناخودآگاه بازارسنگ عراق نیز برای ما تداعی می‌شود. در ادامه به بررسی این بازار و سنگ‌های مناسب صادرات به این کشور خواهیم پرداخت.

صادرات سنگ ساختمانی به عراق

تجارت بین خریداران عراقی و تولیدکنندگان ایرانی به حدی پیشرفت کرده که می توانند به راحتی به صادرات تمامی محصولات خود بپردازند. سنگ‌های ساختمانی ایران نیز در بازار سنگ عراق محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. سنگ‌های مختلفی جهت صادرات سنگ به این کشور وجود دارند که چند نوع آن، خاص‌تر و پرطرفدارتر می‌باشد. موقعیت جغرافیایی که کشور عراق با ایران دارد، نزدیکت‌رین بازار صادراتی به ایران محسوب می‌شود.  از این رو تجارت با عراق از طرف ایران بسیار راحت و منطقی است.

مزایای صادرات سنگ

قبل از بررسی وضعیت بازار سنگ عراق و صادرات به این کشور، می‌خواهیم درباره مزایا و معضلات صادرات سنگ صحبت کنیم. از آنجا که ایران بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین معادن سنگ را دارد شما می‌توانید روی هر کدام از این سنگ ها فعالیت داشته باشید. چرا که سنگ‌های ساختمانی ایران در تمامی کشورها خواهان دارد. این موضوع یک مزیت برای صادرات کشور ما می‌باشد.

در ساخت تمامی خانه‌ها می‌توان سنگ‌های متنوعی را به کار برد. به کار بردن سنگ در باعث ایجاد حس طبیعت در ساختمان می‌گردد همان طور که می‌دانید کشور ایران معادن غنی از سنگ‌های مرمر سفید، تراورتن‌های کرم روشن و مرمر دارد. این موضوع کشور ما را به یک خطه مهم جهت سرمایه‌گذاری و صادرات تبدیل کرده است.

مشکلات صادرات سنگ ساختمانی به عراق

همانطور که می‌دانید صادرات سنگ علاوه بر مزایایی که دارد با چند مشکل نیز روبرو خواهد بود. این موانع می‌تواند در زمینه‌های مختلفی باشد. از جمله موانعی که در این بخش وجود دارد می‌توان مانعی که در گمرک و مراحل اداری صادرات می‌باشد را نام برد. روش‌های مختلفی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد. شما می‌توانید با شرکت و مجموعه‌های گمرکی مشاوره انجام دهید و با دریافت راهنمایی‌های آنها جریان صادرات خود را به خوبی پیش ببرید. سنگبری‌ها نیز می‌توانند در این زمینه راهنمای شما باشند.

مراحل صادرات سنگ به عراق

مراحل صادرات سنگ

حال که با مزایا و معضلات صادرات سنگ ساختمانی آشنا شدیم می‌خواهیم مراحل صادرات سنگ ساختمانی به عراق را مورد بررسی قرار دهیم. جهت اینکه بتوانید در بازارهای عراق به خوبی فعالیت کنید و به خوبی نتیجه بگیرید، می‌بایست مراحل صادرات سنگ ساختمانی به این کشور را بدانید.

همانطور که در مورد صادرات سنگ به ترکیه نیز گفته شد، ابتدا باید هدف اصلی خودرا از صادرات مشخص کنید. یعنی بدانید که چه سنگی برای بازار عراق مناسب است و  تا چه میزان نیاز بازار آنها به آن سنگ می‌باشد. مورد بعدی این است که باید ریسک‌هایی که در صادرات وجود دارند را به خوبی بشناسید تا در عمل انجام شده قرار نگیرید. حتماً باید برآوردی از هزینه‌های خود در جهت صادرات سنگ به عراق داشته باشید. این بدان معناست که بررسی و محاسبات خود را انجام داده و بعد شروع به صادرات کنید.

می‌توانید از مجموعه‌هایی مانند سنگبری آتاسنگ نیز در این زمینه راهنمایی بگیرید تا قبل از اینکه صادرات انجام دهید، طبق تجربه آن‌ها سنگ‌‌های پرکاربرد را بیشتر پیدا کنید.  روش بسته بندی سنگ نیز یک نکته مهم در این راستا می‌باشد که حتما باید به بهترین نحو انجام گیرد.

انواع سنگ‌های مناسب صادرات به عراق

سنگ‌هایی که به سایر کشورها صادر می‌شوند اغلب به دو شکل بدون برش یا همان کوپ و یا برش خورده در ابعاد تایل و اسلب می‌باشند. صادرات سنگ به صورت سنگ خام یا همان کوپ به دلیل خام فروشی و نداشتن ارزش افزوده، شامل عوارض می‌گردد. بیشترین میزان صادرات در سنگ‌های ساختمانی به کشور عراق بین سنگ‌های مرمریت است. سنگ‌های تراورتن، کریستال و چینی هم در رده بندی‌های بعدی قرار دارند.

تقاضای سنگ‌های ساختمانی برای صادرات به سایر کشورها ۷ میلیون تن می‌باشد، این موضوع در حالی است که کارخانه‌های سنگ ایران ظرفیت تولیدی بالغ بر ۲۵ میلیون تن را دارا هستند. قطب تولید سنگ ایران،  استان اصفهان است که بیشتر این نوع سنگ را دارد. علت آن هم وجود معادن مختلفی است که در بسیاری از شهرهای این استان دیده می‌شود. بعد از اصفهان استان‌های مرکزی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قزوین و همدان در رده بعدی قرار می‌گیرند.

سخن پایانی

با توجه به مطالب گفته شده می‌توان نتیجه گرفت که کشور ایران با داشتن معادن متعدد و موقعیت مکانی مناسبی که دارد می‌تواند در صادرات سنگ ساختمانی به عراق به خوبی  خود را نشان دهد و بازار پر رونق صادرات در دست گیرد. دسترسی کشور ما به آب‌های آزاد و یا پایین بودن هزینه‌های تولید در ایران نیز می‌تواند کمک شایانی در امر صادرات به کشور ما داشته باشد. امروزه نیز بسیاری از سنگبری‌ها با علم به این موضوع در این زمینه بسیار فعال هستند و نتایج مطلوبی نیز دریافت کرده‌اند.

 انواع ملات ساختمانی و کاربرد آنها

انواع ملات ساختمانی و کاربرد آنها

3دقیقه مطالعه

5 فروردین 1402

 انواع سنگ ساختمانی ویژگی ها و کاربرد آنها

انواع سنگ ساختمانی ویژگی ها و کاربرد آنها

10دقیقه مطالعه

25 شهریور 1400

Be the first to write a review

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آیا می دانید
آتاسنگ به سراسر ایران ارسال رایگان دارد

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

مطالب مشابه دیگر

تماس سریع:0913-818-5003