تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

انواع قرنیز سنگی : طراحی زیبا برای ساختمان های شیک

یکی ازانواع  قرنیز‌هایی که برای طراحی داخلی و دکوراسیون‌ها در ساختمان‌ها به کار می‌برند، قرنیز سنگی است. جنس قرنیزهای سنگی از سنگ‌های مقاوم و دکوراتیو است. شما می‌توانید انواع قرنیز را با توجه به کف پوش و رنگ و جنس دیوار ساختمان خود انتخاب کنید. به همه سازندگان پیشنهاد می‌شود برای زیباسازی فضای خانه خود از انواع قرنیز سنگی که یک روش ساده برای زیباسازی است، استفاده کنند.

قرنیز سنگی چیست؟

قرنیز نوار باریک و ساده‌ای است که از جنس‌های مختلفی تهیه می‌شود. قرنیزها ارتباط دهنده بین دیوار و کف ساختمان هستند. قرنیزها در انواع مختلفی از قبیل سنگی، سرامیکی، پی وی سی و ام دی اف طراحی می‌شوند و متناسب با نوع ساختمان از آنها استفاده می‌کنند. قرنیز سنگی نیز از گذشته به شکل ساده و ساب خورده در کناره‌های دیوار به کار می‌رفته است و زیبایی خاصی به ساختمان‌ها می‌بخشید. امروزه نیز فرنیزهای سنگی از مصالح پرکاربر ساختمانی هستند.

انواع قرنیز

قرنیز سنگی در مدل‌های مختلف برای نصب در کنار دیوارها طراحی می‌شود. شما می‌توانید از بین نمونه‌های متنوعی که دارد با شناخت بیشتر قرنیزها، یک قرنیز مناسب برای ساختمان خود انتخاب کنید.

انواع قرنیز سنگی ساده

قرنیز سنگی می‌بایست با جنس کف پوش و طراحی داخلی هماهنگی داشته باشد. قرنیز سنگی ساده با هدف پوشاندن فضای بین دیوار و کف پوش‌ها از سرایت رطوبت در دیوار و کف جلوگیری می‌کند. به دلیل سادگی و شکلی که دارد در اکثر ساختمان‌ها از آن استفاده می‌کنند.

قرنیز سرامیکی

نمونه دیگری از قرنیزها قرنیز سرامیکی است. این نوع قرنیز دارای رنگ بندی‌های متعددی است که با توجه به رنگ و جنس کف پوش‌های ساختمان و سلیقه می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

انواع قرنیز سنگ مصنوعی

در قرنیزهای سنگ مصنوعی از ترموپلاستیک، پی‌وی‌سی و پودر سنگ معدنی به همراه افزودنی‌ها استفاده می‌کنند. نام دیگر این نمونه قرنیز، قرنیز شبه سنگ می‌باشد. از ویژگی‌های مهمی که این قرنیز دارد می‌توان به تنوع رنگی بالا، مقاومت و استحکام زیاد اشاره کرد. این ویژگی‌ها باعث شده که این قرنیز طرفداران زیادی را به خود جذب کند و در ساختمان‌های زیادی از آن استفاده شود.

قرنیز چوبی

در چند سال اخیر قرنیزهای چوبی را در خانه‌های ویلایی و یا خانه‌های مدرن به صورت خام استفاده می‌کردند. قرنیز چوبی برای خانه‌هایی که کفپوش سرامیک و یا سنگ دارند نیز مناسب است. از قرنیزهای چوبی که روی آنها طراحی داشته باشد، می‌توان جهت کناره‌های سقف سالن نیز استفاده کرد.

انواع قرنیز سنگی
انواع قرنیز سنگی

قرنیز سنگی مرمریت و تراورتن

از بین تمامی سنگ‌های ساختمانی سنگ‌های تراورتن و مرمریت جهت کاربرد برای انواع قرنیز سنگی مناسب هستند. این نمونه سنگ‌ها به دلیل بافت طبیعی که دارند، برای استفاده در ساختمان مثلا برای ساخت انواع نرده سنگی و قرنیز بسیار مناسب می‌باشند. از این مدل قرنیز بیشتر برای قرنیز کف استفاده می‌کنند و شکل آنها به صورت مستطیلی است.

معایب انواع قرنیز سنگی

هرچند که قرنیزهای سنگی دارای طرح‌های زیبا و جذابی هستند و در کنار کفپوش‌ها جلوه های بسیار خاصی دارند، اما چندین عیب را نیز با خود به همراه دارند که در ادامه با هم آنها را بررسی خواهیم کرد.

سنگ‌ها جزء مصالحی هستند که از دوام و مقاومت بالایی برخوردار می‌باشد. اما زمانی که برای ساخت قرنیز از آن استفاده می‌کنند، به علت ساب بسیار زیادی که به سنگ داده می‌شود، استحکام آن کاهش می‌یابد و دیگر مقاومت قبلی خود را ندارد.

انواع  قرنیز سنگی از نظر قیمتی از قرنیزهای دیگر گران‌تر هستند. پرت سنگ های قرنیز بالا است و به خاطر داشتن خلل و فرج‌ها تقریباً ظاهری یک دست نخواهند داشت. چون سنگ‌های قرنیز طبیعی هستند، از تنوع و رنگبندی محدودی برخوردار می‌باشند. طول قرنیزها معمولاً بلند است و همواره احتمال شکستن سنگ برای آن‌ها وجود دارد.

قیمت انواع قرنیز سنگی

همانطور که می‌دانید سنگ های طبیعی و سنگ‌های مصنوعی هر کدام به صورت مجزا قابلیت و مزایای منحصر به فرد خود را دارند. از این رو قیمت این دو نمونه سنگ متفاوت خواهد بود. قیمت سنگ قرنیز را ضخامت و نوع سنگ آن تعیین می‌کنند. به طور مثال قیمت سنگ قرنیز مرمریت در مقایسه با سنگ قرنیز گرانیت بالاتر است.

 مسلماً سنگ‌های مصنوعی نیز در مقایسه با سنگ‌های طبیعی از نظر اقتصادی برای سازندگان به صرفه‌تر خواهند بود. با پیشرفت تکنولوژی سنگ‌های مصنوعی را با شباهت بسیار زیادی به سنگ‌های طبیعی می‌سازند. اما باز هم تفاوت‌هایی وجود دارد، که از نزدیک مشخص خواهد بود. به صورت کلی می‌توان گفت خرید و انتخاب قرنیز علاوه بر سلیقه و نوع ساختمان، به میزان بودجه شما نیز بستگی دارد.

نصب قرنیز سنگی

نصب انواع قرنیزهای سنگی مانند نصب سنگ‌های ساختمانی دیگر، معمولاً به یکی از روش‌های ملات یا دوغاب انجام می‌شود. نصب سایر قرنیزها با چسب صورت می‌گیرد و با نصب انواع قرنیز سنگی متفاوت است. این نوع روش نصب قرنیز یعنی با ملات یا دوغاب، از روش‌های نصب با چسب سخت‌تر است، و ریخت و پاش بیشتری دارد.  برای انتخاب ارتفاع قرنیز باید به ابعاد فضایی که قرار است در آنجا نصب شود، توجه کنید. در فضاهای بزرگتر از قرنیزهایی که ارتفاع بیشتری دارند، استفاده می‌کنند و به همان روش‌های ملات و دوغاب نصب می‌کنند.

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد