تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

هدلینگ بازرگانی و کارخانجات آتا سنگ

کابینت با دستگیره یا بدون دستگیره؟

[post_views]

انتخاب دستگیره کابینت برای کابینت های آشپزخانه یکی از دغدغه های اصلی افراد در طی پروسه طراحی و اجرای کابینت است. خیلی از افراد به دنبال داشتن کابینت های بدون دستگیره سطح صاف هستند و افراد دیگری زیبایی نهایی کابینت با دستگیره را ترجیح می دهند. در این نوشته  به این سوال پاسخ خواهیم داد که کابینت با دستگیره یا بدون دستگیره کدام یک بهتر است؟  با شناخت مزایا و معایب کابینت های که بدون استفاده از دستگیره کابینت اجرا شدند قادر به پاسخ گویی آن خواهید بود.

دستگیره برای کابینت
دستگیره برای کابینت

انواع کابینت بدون دستگیره

کابینت ها دارای درب هایی هستند که در هر صورت باید باز و بسته شوند برای انجام این کار در صورتی که از دستگیره های کابینتی استفاده نشود جایگزین هایی وجود دارد که به آن ها اشاره می کنیم.

کابینت مگنتی

مگنت ها مکانیزیم هایی فشاری برای باز و بست کردن درب های کابینت هستند و تنوع مدل مختلفی مانند مدل های صلیبی، پروانه ای و یا طرح بلوم دارند. این آهنربا های فشاری برای بروی بدنه کابینت نصب شده و با فشار دادن درب کابینت این مکانیزیم عمل کرده و درب کابینت را به بیرون هدایت می کند و در نهایت با استفاده از دست است که درب کابینت را باز می کنید.

مزایای  و معایب مگنت کابینت

داشتن کمترین هزینه از مزایای مگنت های فشاری کابینت است و با انتخاب مگنت به جای دستگیره کابنیتی هزینه نهایی کمتری را خواهید داشت ولی خرابی متعدد مگنت ها و درست عمل نکردن این مکانیزیم ها بسیار مورد شایع ای است. کثیفی بیش از حد درب ها در محل ضربه به مگنت و نیاز به نظافت بیشتر  از دیگر معایب مگنت های کابینتی است.

دستگیره کابینت تاپ ساید لبه ای مخفی
دستگیره کابینت تاپ ساید لبه ای مخفی

کابینت با دستگیره های شاخه ای و پروفیلی

دستگیره های شاخه ای، پروفیل های آلومینیومی هستن که در اندازه و شاخه های 2-3 متری تولید می شوند این پروفیل ها به نام دستگیره های ال و یو شکل نیز شناخته می شوند و مکانیزیم آن ها این گونه است که به لبه بالایی یونیت های زمینی و به لبه پایینی درب یونیت های هوایی کابینت نصب می شوند و یک خط صاف از پروفیل در انتهای کار مشاهده می شود.

  • هزینه نهایی کمتر دارند نسبت به دستگیره های کابینتی
  • کثیفی درب کمتر را در مقایسه با مگنت ها را دارند
  • به دلیل پروفیل بودن تنوع رنگی کمتری دارند
  • کیفیت رنگ ضعیفی دارند به خاطر ماهییت پروفیلی

کابینت بدون دستگیره

یکی از بدترین روش ها برای اجرای کابینت بدون دستگیره به این روش انجام می‌شود که طول درب های کابینت را بزرگتر از اندازه معین انتخاب می کنند به این صورت که در این روش درب ها با فاصله 3 الی 5 میلی متری از بدنه قرار گرفته که به عنوان دستگیره در نظر گرفته می‌شود. در استفاده طولانی مدت خرابی لبه درب ها بسیار مشهود است به همین سبب استفاده از این روش را توصیه نمی‌کنیم.

دستگیره های تاپ ساید یک روش بهتر برای کابینت

اگر تصمیم نهایی خود را برای عدم نصب دستگیره روی درب های کابینت گرفتید، استفاده های مدل های تاپ ساید دستگیره کابینت یک روش جدید و عالی است. دستگیره های تاپ ساید به روی لبه درب ها قرار می گیرند و زیبایی منحصر به فردی به طراحی نهایی می بخشند. دستگیره های تاپ ساید دارای ابعاد 15-الی 90 سانتی بوده که برای درب های قدی و بلند نیز مناسب هستند. استفاده از دستگیره های لبه ای را برای سبک طراحی مدرن پیشنهاد میکنیم داشتن رنگ بندی های مدرن مانند مشکی و طوسی یکی از مزیت های دستگیره های تاپ ساید است. برای تهیه این مدل ها و یا انواع یراق آلات کابینت و کمد دیواری  میتوانید به فروشگاه بارتو مراجعه کنید.

مزایای استفاده از دستگیره کابینت

اگر جز خیلی از افرادی هستید که دستگیره های دوپیچ ویا تکپیچ را ترجیح می دهید، شناخت انواع دستگیره و سبک های استفاده از این مدل ها برای شما میتواند مفید باشد. یکی از ویژگی های این مدل ها تنوع آن ها است و به سبب داشتند سایزبندی استاندارد بعد از مدتی میتوانید با تعویض دستگیره ها حال و هوای جدیدی به آشپزخانه خود ببخشید.

انواع دستگیره کابینت

دستگیره کابینت  به عوان عنصر زینتی و بسیار کاربردی در طراحی کابینت آشپزخانه است و در دو دسته اصلی دستگیره های تک پیچ و دستگیره های دو پیچ قرار می‌گیرند. استفاده از مدل ها تک پیچ و دو پیچ در کنار یک دیگر یک پیشنهاد عالی برای داشتن زیبایی نهایی است.

انواع دستگیره کابینت
انواع دستگیره کابینت

بهترین جنس دستگیره کابینت

آلومینیوم و زاماک دو تا از فلزاتی هستند که در ساخت دستگیره کابینت و درب بیشترین کاربرد را دارند. آلومینیوم نسبت به آلیاژ زاماک سبک تر و هزینه کمتری دارند و آلیاژ زاماک به دلیل استحکام و آبکاری پذیری بالا بهترین گزینه برای ساخت دستگیره است. برای مناطق مرطوب هم پیشنهاد می‌شود از دستگیره های ساخته شده از آلیاژ زاماک استفاده شود. برای سایزبندی بلند و دستگیره های متری به دلیل هزینه بالا گزینه آلومینیومی مناسب ترین حالت است.

نتیجه گیری

با شناخت مزایا و معایب کابینت های بدون دستگیره و همچنین شناخت انواع دستگیره کابینت و مواد استفاده شده در ساخت این یراق آلات میتوانید تصمیم خود را در مورد این که کابینت بدون دستگیره بهتر است یا با دستگیره ؟ نتیجه گیری کنید تصمیم با شما است. از نظر هزینه روش های بدون دستگیره گزینه مناسبی است ولی از نظر زیبایی و سلامت کابینت ها و همچنین کاربرد و استفاده راحت از درب ها، گزینه کابینت های با دستگیره بهتر است.

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد