تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

انواع نرده سنگی در ساختمان و نکاتی که باید برای خرید آن در نظر داشته باشید

[post_views]

نرده سنگی، نوعی از سنگ‌های ساختمانی است که آن را با نام صراحی نیز شناسایی می‌کنند. صراحی یا نرده سنگی از تراش دادن بلوک‌های سنگی تولید می‌گردد. این سنگ‌ها کاربردها و استفاده‌های فراوانی در محیط‌های داخلی و بیرونی ساختمان دارند و باعث زیبایی بخشیدن به ساختمان می‌شوند. این نمونه نرده‌ها را در طرح‌ها و اشکال مختلفی برش می دهند. انواع نرده سنگی در نماهای ساختمان خصوصاً در نماهای کلاسیک، کاربردهای گسترده ای دارند و می‌توانند به راحتی با نما هماهنگی ایجاد کنند.

ویژگی‌های انواع نرده سنگی

نرده‌های سنگی با توجه به این که عموماً در فضاهای بیرونی ساختمان قرار می‌گیرند و در معرض سرما، گرما و رطوبت، باد و باران هستند، باید از دوام و استحکام بالایی برخوردار باشند. همچنین جذب پایینی نسبت به آلودگی‌ها داشته باشند، تا به زودی خراب و کدر نشوند. از دیگر ویژگی‌های نرده سنگی یا همان صراحی، برش راحت و صیقل پذیری آن است، که می‌تواند یک مزیت مهم برای آن محسوب شود. سایر مزیت‌ها و ویژگی‌های نرده سنگی عبارتند از:

  • ایجاد فضای چشم‌نواز در ساختمان
  • امکان شستشوی راحت بدون تغییر شکل و آسیب دیدگی
  • عدم نیاز به مراقبت بالا
  • تنوع در رنگ و طرح
  • متناسب با نماهای کلاسیک

نحوه نصب انواع نرده سنگی

در ساختمان سازی نرده‌های سنگی را پس از نصب سنگ‌های کف و قرار دادن سنگ‌های پله بر محل مورد نظر، نصب می‌کنند. زیرا بعد از نصب امکان جابجایی و تغییر سنگ پله وجود ندارد. در نرده سنگی سوراخ‌هایی جهت نصب و تعبیه شده است.  از ابتدا سطحی که قرار است نرده صراحی بر روی آن قرار گیرد را سوراخ می‌کنند، در آن میلگرد قرار می‌گیرد و صراحی بر روی میلگرد نصب می‌شود.

نکته قابل توجهی که در این زمینه وجود دارد این است که، حتماً جهت نصب صراحی از کارشناسان و افراد متخصص این حوزه استفاده کنید. موضوع مهم دیگر در نصب  صراحی، فاصله‌ای است که بین آنهاست. معمولا فاصله بین نرده سنگی در بالکن و پاسیو، باید فاصله‌ای بین ۵ تا ۱۰ سانتیمتر باشد. نکته بعدی نیز استفاده از سنگ درپوش پله و یا سنگ روی صراحی است. طرح‌های روی نرده سنگی بهتر است که ساده انتخاب شود و متناسب با ابعاد و شکل نرده های سنگی باشد.

انواع نرده سنگی
مزیت های نرده سنگی

طرح‌های مختلف صراحی سنگی

نرده‌های سنگی از طرح‌های مختلفی تشکیل می شوند. این طرح‌ها شامل توپی، گرد و چهارگوش می‌باشند. صراحی توپ از انتها به پله نصب می‌شوند و فضای بالا به صورت توپی شکل طراحی شده است و دیگر در پوش بر روی آن قرار نمی‌گیرد. نرده سنگی گرد نیز از بالا و پایین در پله نصب می‌شود و طرح بین آن نیم گرد است. در نرده‌های سنگی چهارگوش طرح به صورت مربعی است و هر گوشه قائم در آن دیده می‌شود. صراحی‌ها دارای اندازه‌های استاندارد هستند، ولی می توان به درخواست مشتری ابعاد سفارشی آن را نیز تولید کرد.

جنس نرده‌های سنگی در ساختمان

اگر بخواهیم انواع نرده سنگی را از لحاظ جنس نیز مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت این نرده‌ها از جنس مرمریت، تراورتن و اونیکس ساخته می‌شوند.

صراحی‌های مرمریت به خاطر اینکه برش راحت‌تری دارند و صیقل پذیری آن‌ها ساده تر است، بیشتر استفاده می‌شوند و معمول‌تر هستند. نرده سنگی مرمریت با تنوع رنگی بالا و مقاومت زیاد، می تواند به راحتی در ساختمان قرار گیرد. صراحی مرمریت یکی از پرمصرف‌ترین صراحی‌ها محسوب می‌شود که می‌تواند فضایی در پله و ساختمان ایجاد کند.

سنگ‌های تراورن را نیز می‌توان به عنوان نرده سنگی در ساختمان به کار برد، اما به دلیل خلل و فرج‌هایی که در این سنگ وجود دارد، امکان نفوذ آب و یخ زدگی بالا می‌رود و سنگ ترک می‌خورد. یکی از امکاناتی که سنگبری آتا سنگ برای مشتریان خود فراهم کرده است ،تامین نرده‌های سنگی طبق نیاز و سلیقه آنها می‌باشد.

انواع نرده سنگی
خرید نرده سنگی

نکات مهم در هنگام خرید صراحی یا نرده سنگی

از جمله نکاتی که می‌بایست در خرید صراحی به آن دقت نمود، این است که قرار است این نرده در نمای بیرونی قرار گیرد یا در نمای داخل ساختمان. مورد دیگر سست یا شکننده بودن سنگ نرده است. در هنگام خرید باید کاملا دقت داشت که صراحی دارای ترک و شکستگی نباشد. باید به گلوگاه و انحنای نرده دقت داشته باشید، که دارای آسیب نباشد.

 اگر نیاز به صراحی مقاوم و زیبا دارید، نرده یا صراحی‌های مرمر و  چینی می‌توانند گزینه‌های بسیار مناسبی برای شما باشند.بعلاوه، تمیز کردن سنگ هایی از این نوع نیز ساده است. اما تنها عیبی که در آنها وجود دارد، قیمت بالای این نمونه سنگ‌ها است. صراحی‌های مصنوعی نیز در بازار به وفور دیده می‌شوند که با آنها صراحی پلیمری نیز گفته می‌شود. این نرده‌ها با موادی مانند سیمان، رنگ‌های معدنی و مواد پلیمری ساخته می‌شوند و دارای رنگ بندی متفاوتی نیز هستند. نکته دیگر این است که باید به تناسب رنگ صراحی با سایر سنگ‌های نما و ابزارهای سنگی به کار رفته در ساختمان نیز توجه داشته باشید تا هارمونی و زیبایی ساختمان حفظ شود.

قیمت انواع نرده سنگی

عوامل موثر بر قیمت انواع سنگ ساختمانی بر قیمت نرده های سنگی نیز تاثیر دارند. نرده‌های سنگی نیز مانند سایر سنگ‍‌های ساختمان از قیمت‌های متعددی برخوردار هستند. این تفاوت قیمت را عوامل متعددی تعیین می‌کنند. نرده‌های سنگی معمولاً با توجه به ابعاد، نوع سنگ و مقدار تزیینی بودنشان قیمت‌های مختلفی دارند.

هرچه که ابعاد نرده سنگی بزرگتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. نوع سنگ نیز یک عامل مهم در قیمت است. هر چه سنگی که با آن نرده ساخته می‌شود، گران‌تر و قیمتی‌تر باشد، صراحی مورد نظر نیز گران‌تر خواهد بود. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هرچه تزیینات صراحی بیشتر باشد، قیمت آن هم بیشتر خواهد شد. همچنین نرده سنگی که با دستگاه برش خورده باشد، نسبت به نرده‌هایی که با دست تراش خورده‌اند، دارای قیمت بیشتری خواهند بود. زیرا نرده‌هایی که با دقت تراش میخورند بسیار ظرافت دارند و طبیعتاً قیمت بالاتری هم خواهند داشت.

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد