تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

مراحل مختلف سنگ کاری ساختمان

[post_views]

منظور از سنگ کاری ساختمان، استفاده از سنگ طبیعی و مصنوعی برای پوشش نما و یا سایر بخش‌ها مانند کف، پله، دیوار و غیره می‌باشد. سنگ‌کاری‌ها مراحل مختلفی دارند و به دسته‌های مختلفی نیز تقسیم می‌شوند، چرا که بخش‌های ساختمان با یکدیگر متفاوت هستند و هر کدام از آنها به نوعی از اجرای سنگ کاری نیاز دارند.

انواع سنگ کاری ساختمان

اجرای سنگ در بخش‌های مختلف ساختمان دارای انواع مختلفی است که به دو دسته کلی تقسیم‌می شود. این تقسیم بندی شامل سنگ کاری داخلی و سنگ کاری خارجی می‌گردد. سنگ کاری داخلی، شامل اجرای سنگ به حالت پوششی در قسمت‌هایی مانند دیوار، پله، راه پله، کف ساختمان یا غیره می‌باشد. منظور از سنگ کاری خارجی نیز همان سنگ کاری در قسمت‌های نما، کف حیاط، محوطه و دیوارهای بیرونی و  هرآنچه جزء خارج از ساختمان می‌شود را شامل می‌گردد. هر کدام از این کارها با توجه به محیطی که قرار است در آن  سنگ کاری صورت گیرد، نحوه کار متفاوتی داشته و تفاوت‌هایی با هم دارند. در ادامه با مراحل اجرای سنگ کاری ساختمان بیشتر آشنا خواهید شد.

مراحل سنگ کاری داخلی

سنگ کاری داخلی عموماً برای سطح کف اتاق، سرویس‌های بهداشتی، دیوار راه پله، آشپزخانه و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش اجرای سنگ شامل مراحلی مانند زیرسازی، اجرای سنگ، برش و دوغاب ریزی می‌شود. برای اینکه سنگ کاری داخلی را به خوبی بشناسید تک تک مراحل آن را توضیح می‌دهیم.

سنگ کاری ساختمان
مراحل سنگ کاری

مرحله زیرسازی سنگ کاری

پیش از انجام سنگ کاری نیاز است که زیرسازی‌هایی صورت گیرد تا سنگ کاری به درستی انجام شود. این مرحله یکی از مهمترین مراحل سنگ کاری ساختمان است. برای زیرسازی قبل از اجرای سنگ، ابتدا باید عایق رطوبتی برودتی و حرارتی در کف و دیوارهای محل مورد نظر صورت گیرد. در این مرحله اگر کارفرما قصد حذف کردن سرامیک یا موزائیک‌ها را داشته باشد، باید این کار در همین مرحله انجام شود. بعد از این مرحله لوله گذاری تاسیسات مکانیکی مانند سیستم‌های گرمایش از کف شوفاژ و رادیاتور قرار گرفته و سپس سیمان کاری صورت می‌گیرد.

مرحله اجرای سنگ و برش

بعد از اینکه ساختمان زیر سازی و آماده شد، ملات سنگ کاری بر روی محل قرار داده می‌شود و سنگ کار اجرای سنگ را آغاز می‌کند. با استفاده از یک چکش پلاستیکی، سنگ را  در جای خود محکم می‌کند. اگر در مناطقی مثل کف آشپزخانه یا حمام باشد، باید حتماً شیب‌بندی را نیز لحاظ کند. اگر ابعاد سنگ در برخی از مناطق زیاد است، باید اقدام به برش سنگ کند و سپس سنگ‌های برش خود را در جای مورد نظر قرار دهد و با همان چکش محکم کند.

مرحله دوغاب ریزی و کش بندی

آخرین مرحله سنگ کاری ساختمان در بخش نمای داخلی،  مرحله دوغاب ریزی است. این مرحله به دلیل زیباسازی کار و از بین رفتن درز و فواصل بین قطعات سنگ انجام می‌شود. دوغاب در واقع از پودر سنگ و سیمان سفید و آب ساخته می‌شود و به وسیله تی بر روی کار اجرا می‌گردد. بعد از اینکه دوغاب خشک شد و یا اصطلاحاً خود را گرفت، توسط یک اسفنج نرم روی سنگ را تمیز کرده و به سنگ فرصت می‌دهند تا خشک شود. اگر عملیات دوغاب کاری در هوای سرد انجام شود، پس از خشک شدن دوغاب ترک می‌خورد. اگر از دوغاب بی‌کیفیت و نامرغوب نیز استفاده شود، باعث می‌شود سنگ لغو شود و رطوبت به زیر سنگ منتقل گردد.

سنگ کاری نمای داخلی
سنگ کاری نمای داخلی

سنگ کاری نمای خارجی ساختمان

بعد از آشنایی با سنگ کاری داخلی ساختمان، نوبت به سنگ کاری بیرونی که شامل سنگ کاری نما می‌شود، می‌رسد. در اجرای نمای سنگی ساختمان با توجه به مدل مورد نظر می‌بایست سنگ را از سنگبری و یا انبارهای سنگ خریداری کرد. یکی از متنوع‌ترین سنگبری‌های شهرک صنعتی محمودآباد سنگبری آتاسنگ است، که می‌تواند نیاز بسیاری از مشتریان خود را از هر نمونه سنگی که باشد، تامین نماید.

سنگ‌هایی مانند مرمریت و گرانیت را اگر بخواهید در نما به کار ببرید، چون تخلخل کمی دارند و بسیار متراکم هستند، حتماً باید اسکوپ و پیچ گذاری شوند. اما سنگ‌هایی مانند تراورتن، به خاطر تخلخل بالا و نفوذ ملات دیگر نیازی به استفاده از روش‌های اتصال سنگ‌ها ندارند. برای انجام فرآیند اسکوپ کردن سنگ، پشت سنگ را به وسیله فرز برش می‌دهند و قطعه فلزی را که اسکوپ نام دارد، در قسمت برش ایجاد شده جایگذاری می‌کنند. این قطعه فلزی باعث می‌شود که چسبندگی سنگ به ملات زیاد شود و سنگ از دیوار جدا نگردد.

قیمت سنگ کاری ساختمان

همانطور که می‌دانید حق الزحمه سنگ کاری و اجرای این نمونه کارها به صورت متراژی محاسبه می‌شود. هزینه سنگ کاری کف و سطوح افقی داخل ساختمان، دیوارها، کف پارکینگ و حیاط معمولاً به روش متری محاسبه می‌شود و یک هزینه و حق الزحمه یکسان و مشخص دارد. در زمینه اجرای سنگ نما نیز این گزینه صدق می‌کند و به روش متری و با توجه به ارتفاع ساختمان هزینه را محاسبه می‌کنند. هر چه ارتفاع یک ساختمان بیشتر باشد، هزینه سنگ کاری آن نیز بیشتر خواهد بود. زیرا هزینه اجرای داربست‌ها نیز بیشتر است. ابعاد سنگ نیز در هزینه سنگ کاری ساختمان دخیل خواهد بود. به طور مثال ابعاد سنگ کاری کف ساختمانی که از سنگ ۸۰ در ۸۰ استفاده کرده است، نسبت به کف ساختمانی که از سنگ ۴۰ در ۴۰ استفاده کرده بیشتر  است.

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا2

  1. mehrad20 :

    Warning: A non-numeric value encountered in /home/atasan/public_html/wp-content/themes/elishop/comments.php on line 47
    از 5

    ممنون از اتا سنگ که خدمات سنگ مارو انجام داده و دیگر نیازی به پیچ ورولپلاک نداره و محکم میمونه. قیمتش هم بسیار ارزونتر از جهان فرود هستش.

    • ata-admin :

      Warning: A non-numeric value encountered in /home/atasan/public_html/wp-content/themes/elishop/comments.php on line 47
      از 5

      درود بر شما خوشحالیم رضایت شمارو فراهم کردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد