تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

استفاده از توری پشت سنگ

[post_views]

اگر با سنگ‌های ساختمانی سر و کار داشته باشید حتما توری پشت سنگ را مشاهده کرده‌اید. در قسمتی که سنگ ساختمانی را فرآوری می‌کنند جهت تقویت سنگ و جلوگیری از شکستگی آن به پشت سنگ توری می‌چسبانند. این کار مزایای زیادی در زمان به کار بردن سنگ در ساختمان خواهد داشت. در این مقاله قصد داریم مزیت‌های توری زدن پشت سنگ را مورد بررسی قرار دهیم.

اهمیت استفاده از توری پشت سنگ

امروزه استفاده از توری اپوکسی و توری‌های فایبرگلاس در پشت بسیاری از سنگهای ساختمانی دیده می‌شود. این توری‌ها در مرحله‌ای که سنگ‌ها در حال فرآوری هستند در پشت آن قرار گرفته و باعث بالارفتن مقاومت سنگ در برابر فشار و همچنین باعث افزایش چسبندگی سنگ می‌شود. تورهای پشت سنگ معمولاً از جنس کامپوزیت فایبرگلاس هستند. این توری‌های فایبرگلاس معمولاً از الیافی مانند شیشه، فیبر و سایر الیاف مصنوعی ساخته می‌شود. ازجمله ویژگی‌هایی که باعث شده از این توری در سنگ‌های ساختمانی استفاده شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • مقاومت کششی بالا
  • استقامت در برابر رطوبت
  • مقاومت حرارتی مناسب و بالا
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی مانند اسیدها

کاربرد توری‌ پشت سنگ

همانطور که اشاره شد یکی از مهمترین کاربردهای توری، تقویت سنگ ساختمانی است. بعد از اینکه برش بر روی سنگ در کارخانه‌های سنگبری انجام شد و کوپ سنگ به ورقه‌های مسطح تبدیل گردید این توری‌ها را به وسیله رزین و  چسب مخصوص به پشت سنگ نصب می‌کنند. این‌توری به سنگ کمک می‌کند تا هنگام پولیش خوردن، حمل و نقل و نصب حتی اگر ترک هم خورد از هم جدا نشود. همچنین استفاده از توری  باعث می‌شود که ترک‌هایی که به صورت طبیعی روی سنگ وجود دارند، باز نشوند و سلامت سنگ حفظ شود. سنگبری آتا سنگ نیز با استفاده از توری در پشت سنگ‌ها تولیدی خود باعث استحکام بخشیدن به انواع این سنگ‌ها شده و شما می‌توانید با اطمینان خاطر خرید سنگ خود را چه از نوع مرمریت و چه از نوع تراورتن از این مجموعه انجام دهید.

مصارف توری فایبرگلاس

نکته جالبی که در این باره وجود دارد این است که این توری‌ها تنها در پشت سنگ ساختمانی استفاده نمی‌شوند، بلکه می‌تواند کاربردهای مختلفی در زمینه ساختمان سازی داشته باشد.

  •   استفاده از توری پشت سنگ های ساختمانی جهت بالا بردن مقاومت و بالا بردن میزان چسبندگی به ملات – افزایش مقاومت در مصالح ساختمانی
  •  استفاده در کف جهت زیرسازی و عایق کاری‌های رطوبتی (این نوع توری معمولا در کف سرویس‌های بهداشتی، پشت بام‌ها و استخر استفاده می‌شود)
  •  استفاده جهت آماده‌سازی دیوار برای اجرای گچ و سیمان  (این امر سبب می‌شود که گچ و سیمان به مرور زمان ترک نخورد)

انواع توری‌ پشت سنگ فایبرگلاس

این نمونه از توری‌هایی که ما آنها را به عنوان توری پشت سنگ فایبرگلاس می‌شناسیم در گرم‌ها و ابعاد مختلفی تولید می‌گردد. توجه داشته باشید که تمامی نمونه‌های تولیدی از این نوع توری جهت استفاده در پشت سنگ مناسب نیستند. به صورت کلی توری‌های فایبرگلاس در ابعاد زیر تولید می‌شوند.

  •  توری ۴۵ گرمی
  •  توری ۷۵ گرمی
  •  توری ۱۰۰ گرمی
  •  توری ۱۲۵ گرمی
  • توری ۱۴۵ گرمی
  • توری ۱۶۰ گرمی
  • توری ۲۰۰ گرمی

توری‌های مصرفی برای سنگ ساختمانی

از بین ابعادی که در بالا ذکر شد، می‌توان از برخی از آنها به عنوان توری پشت سنگ ساختمانی استفاده کرد. توری‌های فایبرگلاس ۷۵ گرمی را عموماً جهت سنگ‌های ساختمانی تزئینی که قرار است در نمای داخلی استفاده شوند، به کار می‌برند. توری‌های ۱۰۰گرمی نیز گزینه‌های مناسبی جهت انواع سنگ‌های ساختمانی هستند و توری‌های ۱۰۰ گرمی را غالباً با استفاده از چسب توری ، که اپوکسی نام دارد به پشت سنگ ساختمانی می‌چسبانند. به همین دلیل به آن ها توری اپوکسی نیز گفته می‌شود.

بیشترین موارد استفاده از توری‌های ۱۲۵ گرمی در سنگ‌های نما می‌باشد. زمانی که این توری به کار رفته باشد، دیگر نیازی به اسکوپ کردن سنگ نما نیست. با این حال بعضی از سازندگان برای اطمینان بیشتر هم از توری و هم از روش اسکوپ کردن استفاده می‌کنند. از توری‌های ۱۴۵ گرمی نیز برای سنگ‌های ساختمانی استفاده می‌شود. این توری با وزن ۱۴۰ گرم  نقش مهمی در افزایش استحکام و چسبندگی سنگ‌هایی مانند مرمر و گرانیت دارد.‌

قیمت توری‌

یکی از عوامل مهمی که باید به آن توجه داشت قیمت توری است. قیمت این توری‌ها نیز مانند خود سنگ‌های ساختمانی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه برخی از آنها را بررسی می‌کنیم.  اولین مورد گرماژ یا همان وزن و گرم توری است. هر چه وزن گرمی توری شما بیشتر باشد یعنی مواد اولیه بیشتری در آن به کار رفته باشد، طبیعتاً قیمت آن نیز بیشتر خواهدبود. مواد اولیه به کار رفته در توری نیز یک عامل مهم می‌باشد. برای ساخت توری می‌توان از مواد اولیه متفاوتی استفاده کرد. هرچه مواد اولیه به کار برده شده در ساخت توری مرغوب‌تر باشد توری قیمت بیشتری خواهد داشت. همانطور که می‌دانید به کاربردن توری در پشت سنگ باعث افزایش قیمت آن خواهد شد. بنابراین هرچه هزینه‌های تهیه توری بیشتر شود و از جنس مرغوب‌تری استفاده شود، در نتیجه بهای تمام شده سنگ نیز بالاتر خواهد رفت.

همانگونه که اشاره شد استفاده از توری، سبب افزایش استحکام و مقاومت سنگ‌های ساختمانی می‌شود و می‌توان از آن در کنار سایر روش‌های فرآوری سنگ برای افزایش زیبایی و طول عمر سنگ‌ها استفاده کرد.

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا2

  1. مجید :

    Warning: A non-numeric value encountered in /home/atasan/public_html/wp-content/themes/elishop/comments.php on line 47
    از 5

    سلام روز خوش
    بنده هزهر رول ۵ در ۵ دارم وزن ۷۵ گرمی

    • ata-admin :

      Warning: A non-numeric value encountered in /home/atasan/public_html/wp-content/themes/elishop/comments.php on line 47
      از 5

      سلام ممنون از توجهتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد