0 امتیاز از 0 رای

نیمکت سنگی، ویژگی‌های آن و مزایا و معایب آن

نیمکت سنگی
296
1373
15 خرداد 1401
نویسنده مطلب: مدیر

نیمکت‌ها را می‌توان با متریال و مواد مختلفی طراحی و تولید نمود. موادی مانند فلز، چوب و سنگ، می‌توانند گزینه‌های […]

توضیحات

نیمکت‌ها را می‌توان با متریال و مواد مختلفی طراحی و تولید نمود. موادی مانند فلز، چوب و سنگ، می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای ساخت نیمکت یا طرح‌های مختلف باشند. یکی از بهترین مواد برای ساخت نیمکت، سنگ است. زیرا سنگ به دلیل استحکامی که دارد می‌تواند برای ساخت نیمکت بهترین ایده باشد. در این مقاله سعی داریم شما را با نیمکت سنگی و ویژگی‌هایی که دارد، بیشتر آشنا کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی در این زمینه کسب نمایید.

نیمکت سنگی چیست؟

سنگ ساختمانی مصالحی است که برای ساخت نیمکت از آن بیشتر استفاده می‌‌شود به نیمکت‌هایی که در باغ، خیابان یا هر فضایی به وسیله سنگ ساخته شده باشند، نیمکت سنگی می‌گویند. سنگ‌ها را می‌توان با دستگاه‌های برش به اشکال مختلفی برش داد و در ساخت نیمکت به کار برد. انواع سنگ ساختمانی طبیعی از مقاوم‌ترین مصالح به حساب می‌آید. چرا که در برابر تغییرات جوی مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد. به همین دلیل پیشنهاد اول ما جهت ساخت نیمکت، چه شخصی و یا عمومی به کارگیری سنگ‌های ساختمانی است.

ویژگی نیمکت‌های سنگی

این نوع نیمکت‌ها دارای ویژگی‌هایی هستند که دلیل محبوبیت آنها در بین مردم شده است. اولین ویژگی تنوع رنگی آنها است که این به علت تنوع در رنگ سنگ‌ها و کاربرد انواع سنگ ساختمانی رنگی است. ویژگی مهم دیگری که دارند، مقاوم بودن در برابر نور آفتاب است. اگر از این نوع نیمکت در فضای آزاد هم استفاده شود، می‌تواند مقاومت خوبی از خود در برابر آفتاب و یا باران نشان دهد. این نیمکت‌ها مقاومت فشاری بسیار بالایی را تحمل می‌کنند که باعث دوام و ماندگاری بالایی می‌گردد. نیمکت سنگی ضد سایش است و در برابر ضربه نیز بسیار مقاوم است.

کاربرد نیمکت سنگی

این نیمکت‌ها در قسمت‌های مختلفی از ساختمان یا فضاهای متعددی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع، این یکی از ایده‌ها در استفاده از سنگ برای محوطه سازی است. برای مثال در فضاهای بازی مثل پارک‌ها، محوطه‌های بیمارستان، محوطه اداره‌ها، حیاط درمانگاه، میدان‌های شهر، شهربازی و پیاده‌روها می‌توان آنها را قرار داد. برای فضاهایی باز، نیمکت سنگی بسیار مورد مناسبی است چرا که دوام و پایداری بالایی دارد و برای فضاهایی که در معرض باد و باران هستند ایده آل تر به نظر می‌رسد. توصیه می گردد که برای مکان‌هایی که فضای بسته دارند از سایر نیمکت‌ها استفاده شود.

کاربرد نیمکت سنگی
کاربرد نیمکت‌های سنگی

مزایا و معایب نیمکت‌های سنگی

این نیمکت‌ها با سنگ‌های طبیعی ساخته می‌شوند و زیبایی خاص خود را دارند، اما در کنار این زیبایی دارای مزایا و معایبی نیز هستند که باید در ساخت نیمکت آنها را در نظر گرفت. یکی از مهم‌ترین عیوبی که این نیمکت‌ها دارند این است که مقاومت سنگ‌ها پس از تراشکاری مقداری کم می‌شود. در ساخت نیمکت جهت دستیابی به شکل مورد نظر نیاز است که سنگ را با دستگاه سی ان سی برش دهند. این فرآیند از ضخامت سنگ کم می‌کند و این موضوع باعث کاهش مقاومت سنگ می‌شود. این کاهش مقاومت می‌تواند در هنگام جابجایی نیمکت‌ها باعث شکسته شدن آنها شود.

از سوی دیگر، مزیت این دسته از نیمکت‌ها دوام و ماندگاری آنها می‌باشد. به علت جنس سنگی که این نیمکت دارد به راحتی شکسته نمی‌شود و آسیبی نمی‌بیند و می‌تواند سالیان زیادی برای شما کار کند.

قیمت نیمکت سنگی

قیمت این نوع نیمکت‌ها نیز مانند سایر کالا و محصولات بسیار متغیر است و قطعا چندین عامل آن را تعیین می‌کنند. بطور کلی،ق یمت این نیمکت‌ها از اصول مربوط به نرده های سنگی تبعیت می‌کند. ابتدا برای اینکه قیمت دقیقی از نیمکت‌های سنگی داشته باشد باید طرح مورد نظر خود را به صورت دقیق به فرد فروشنده نشان دهید تا مطابق نیاز و مدل شما اعلام قیمت کند. نوع و رنگ سنگ، عامل مهمی برای قیمت این نوع نیمکت‌ها است. هرچه نوع سنگ گران‌تر باشد نیمکت شما نیز گران‌تر خواهد بود. مدل مورد نظر شما هم می‌تواند یک گزینه تاثیر گذار در قیمت باشد. هرچه مدل نیمکت ساده‌تر باشد و نیاز به تراش و طراحی کمتری داشته باشد، قیمت آن مناسب‌تر خواهد بود.

نیمکت‌های بتنی

بعد از نیمکت‌های سنگی یکی از پرکاربردترین نیمکت‌ها نیمکت بتنی است. نیمکت بتنی به هیچ عنوان پوسیده نمی‌شود و برای به کار گرفتن در مناطق شلوغ یکی از بهترین انتخاب‌ها خواهند بود. آنها را می توان به اشکال مختلفی قالب سازی کرد و به شکل گوناگونی مثلا به شکل مستطیل، بیضی و یا سایر اشکال ساخت.

 سنگ چینی قروه را بیشتر بشناسیم

سنگ چینی قروه را بیشتر بشناسیم

4دقیقه مطالعه

5 اردیبهشت 1402

 اصول اساسی مراقبت از کفپوش سنگی

اصول اساسی مراقبت از کفپوش سنگی

6دقیقه مطالعه

3 آبان 1401

Be the first to write a review

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آیا می دانید
آتاسنگ به سراسر ایران ارسال رایگان دارد

برای مشاوره با ما تماس بگیرید

مطالب مشابه دیگر