تولید و توزیع سنگ های ساختمانی در ابعاد تایل و اسلب

آدرس : اصفهان - شهرک صنعتی محمود آباد

هدلینگ بازرگانی و کارخانجات آتا سنگ

با سنگ لایمستون سفید و کاربردهای آن آشنا شوید

[post_views]

سنگ لایمستون سفید یک نوع سنگ آهکی و رسوبی است که عمدتاً از ماده معدنی کلسیت تشکیل شده است. این سنگ دارای وزن کمتری نسبت به سنگ‌های مرمریت و مرمر می‌باشد و بنابراین سبک‌تر از این دو سنگ ساختمانی است. عمده کاربرد و مصرف سنگ لایم استون سفید در نماها و دکوراسیون داخلی است. به نوعی می‌توان  گفت که این سنگ را به عنوان یک سنگ ساختمانی مختص دکوراسیون داخلی می‌شناسند. در این مقاله به بررسی این سنگ ساختمانی زیبا و ویژگی‌ها و کاربردهای آن می‌پردازیم.

سنگ لایمستون سفید چیست؟

سنگ لایم استون سفید که با نام سنگ ترامیت نیز شناخته می‌شود، در صنعت ساخت و ساز از اهمیت بالایی برخوردار است، دارای سطحی بکدست و روشن می‌باشد. اگر بخواهیم برای شناخت بیشتر این سنگ از ویژگی‌های ساختاری آن گاه شویم،  می‌توان به جذب آب بالای آن اشاره کرد. این نوع لایمستون را می‌توان به دلیل رنگ روشنی که دارد در قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده کرد و فضای دلنشینی در ساختمان ایجاد نمود. در چند سال اخیر با پیشرفت علم و به روز شدن فناوری نانو، سنگ‌های لایمستون را نانو می‌کنند و به این طریق در مقابل جذب آب، بسیار مقاوم می‌شوند. در صورتی که لایمستون سفید با نانو پوشش داده شود، با توجه به قیمت مناسبی که دارد می‌تواند با سنگ‌های تراورتن سفیدی که در نمای ساختمان به کار برده می‌شود، رقابت کند.

مزایای سنگ لایم استون

تمامی سنگ‌های ساختمانی از مزایا و ویژگی‌های خاص ‌خود برخوردار هستند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این سنگ، یکدست و یکنواخت بودن آن می‌باشد. وقتی سطح سنگ، یکدست و یکنواخت باشد، زمانی که در نمای ساختمان به کار برده می‌شود، می ‌تواند یک سطح نمای صاف و بی نقص از خود ارائه دهد. این موضوع برای سازندگان نکته حائز اهمیتی خواهد بود. مزیت بعدی سنگ لایمستون سفید، قیمت مناسب و کم آن است. این سنگ می‌تواند از لحاظ اقتصادی برای سازندگان و مصرف کنندگانی که ساختمان و پروژه‌های بزرگی دارند بسیار مقرون به صرفه باشد و هزینه‌های کلی ساختمان را کاهش دهد.

سنگ لایم استون سفید

 

کاربرد سنگ لایم استون

معایب سنگ لایمستون سفید

علاوه بر مزیت‌هایی که این سنگ لایم استون دارد، چند اشکال هم با خود به همراه خواهد داشت. از جمله این معایب می‌توان به مواردی اشاره کرد که در قسمت زیر نام می‌بریم.

  • جذب آب بالا
  • مقاومت کم در برابر فشار
  • جذب رطوبت
  • عدم مقاومت در مقابل فرسایش

کاربرد سنگ‌های لایم استون

این نمونه سنگ به دلیل ویژگی‌ و مزیت‌هایی که دارد در کف سازی و راه پله‌ها کاربرد فراوانی دارد. از سایر کاربردهای سنگ لایمستون سفید می‌توان به استفاده در کف پارکینگ و دیواره‌های آن اشاره کرد. به طور کلی می‌توان ار این سنگ در بخش‌های داخلی ساختمان مانند دیوارهای راه پله، قاب دور آسانسور و اطراف پنجره‌ها استفاده کرد. با این حال این سنگ جزء سنگ‌های مناسب برای نمای خارجی ساختمان نیست و بهتر است از آن در فضای باز استفاده نشود.

 انواع ترامیت یا لایمستون با توجه به رنگ و ویژگی‌هایی که دارند کاربردهای مختلفی هم دارند. از انواع سنگ‌های لایم استون ایرانی می‌توان به لایمستون مرودشت، لایمستون مهاباد، سنگ لایمستون گوهره، سنگ لایمستون بوکان و سنگ لایم استون کرمانشاه اشاره کرد.

تفاوت سنگ لایم استون با سنگ‌های مرمریت و مرمر

سنگ مرمر از رسوبات مواد معدنی آهکی و به صورت طولانی مدت با ضخامت‌های مشخصی به دست می‌آید. اما زمان تشکیل و ساخت لایمستون کمتر بوده و ضخامت دقیقی در زمان ساخت ندارد. تنوع در سنگ‌های مرمریت از لایمستون بیشتر است. قیمت نصب، حمل و نقل و سایر هزینه‌ها در سنگ‌های مرمریت و مرمر بسیار بیشتر از سنگ‌های لایمستون است.

از سنگ مرمر می‌توان در نماهای خارجی و از سنگ لایم استون می‌توان به راحتی در نماهای داخلی استفاده کرد. مقاومت مرمر و مرمریت در برابر گرما، سرما و باران بیشتر است. سنگ مرمر، سنگی آهکی است که به رنگ‌های گوناگون در طبیعت یافت می‌شود. سنگ‌های مرمر سفید از زمان‌های گذشته تا به امروز در ساختمان‌سازی کاربرد داشته‌اند. لایمستون عمدتاً در رنگهای سفید و کرم یافت می‌شود و در بخش‌هایی که به رنگ روشن نیاز است بیشتر به کار برده می‌شود.

بررسی قیمت سنگ لایمستون سفید

لایمستون سفید نیز مانند سایر سنگ‌های ساختمانی دارای قیمت‌های متفاوتی است. این تفاوت در قیمت‌ها را چندین عامل، تعیین می‌کنند. اولین عامل، کیفیت و مرغوبیت سنگ است. هرچه  کیفیت سنگ لایم استون بیشتر باشد، مسلماً قیمت بیشتری هم خواهد داشت. رنگ و طرح سنگ نیز بر قیمت آن تاثیر گذار است. اگر طرح سنگ روشن‌تر و یکدست تر باشد قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.

مورد و عامل بعدی که می‌تواند قیمت را تغییر دهد، میزان تخلخل سنگ است. هرچه یک سنگ متراکم‌تر باشد و حفره‌های داخلی آن کمتر باشد، قطعاً سنگ، قیمت بیشتری هم نسبت به طرح‌های متخلخل دیگر دارد. ابعاد سنگ نیز می‌تواند قیمت سنگ را افزایش یا کاهش دهد. هر اندازه که ابعاد یک سنگ بیشتر باشد هزینه تولید آن نیز بیشتر است. پس  قطعاً این عامل باعث می‌شود قیمت سنگ‌های بزرگتر نسبت به سنگ‌های کوچکتر بیشتر باشد. نوع آماده‌سازی سنگ و فرآوری آن نیز باعث می‌شود تا قیمت یک سنگ متغیر گردد. میزان پولیششی که به سنگ داده می‌شود، نوع بسته بندی، روش حمل و نقل، همگی بر قیمت سنگ تاثیرگذار خواهند بود.

 

نظرات کاربران نظرات دیگران رابطه با این محتوا1

  1. مدیر سایت :

    Warning: A non-numeric value encountered in /home/atasan/public_html/wp-content/themes/elishop/comments.php on line 47
    از 5

    سلام سنگ لایمستون متری چنده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دسته بندی سنگ ساختمانی

جست و جو های محبوب

سنگ تراورتن یزد
سنگ تراورتن یزد

سنگ بر اساس کاربرد